Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Ερχονται αλλαγές στις Πανελλαδικές

Στο τελευταίο ποστ μου με θέμα την απαξίωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων πιθανολογούσα αλλαγές στο σύστημα . Πριν αλέκτωρ φωνήσει φαίνεται να επιβεβαιώνομαι στον σημερινό "Ελεύθερο Τύπο" υπάρχει σχετική ειδησεογραφία http://www.e-tipos.com/newsitem?id=4357 . Από τα αναγραφόμενα δεν φαίνεται προς τα που το πάει η κυβέρνηση. Ελπίζω να θέλει να οδηγήσει το σύστημα σε εκλογίκευση και περισσότερη αξιοκρατία, εάν και από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο

3 σχόλια:

  1. Το άρθρο του ΕΤ δείχνει την ένδεια ιδεών της πολιτικής μας ηγεσίας. Στο GURF συζητάμε για μετατροπή των πανελληνίων σε εξετάσεις πολλαπλής επιλογής που θα αυτοματοποιούσε την βαθμολόγηση. Αυτοί συζητάνε για αύξηση του συντελεστή βαρύτητας του τρίτου βαθμολογητή. Στο GURF συζητάμε για κανονικοποίηση των βαθμών του Λυκείου. Αυτοί συζητάνε για ανακύκλωση του συστήματος των δεσμών. Οι «μεγάλες αλλαγές» της Νέας Δημοκρατίας, για τις οποίες μας έχουν φλομώσει στη ρητορεία, είναι αλλαγές του τύπου «άλλεξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς». Μαυρίστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Λαζαρίδης
    Συμφωνώ και στα δυο. Και στο άλλαξε ο Μανωλιός.... και στο μαυρίστε τους. Δεν ξέρω όμως που θα βρούμε τόσο φούμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου κύριοι, Ονειροβατείτε όταν προσδοκάτε αλλαγές. Η χώρα μας είναι ένα απέραντο "μπορδέλλο" (και συγγνώμην για την έκφραση). Το μόνο που τους νοιάζει τους πολιτικούς μας είναι η άγρια "κονόμα" και η τακτοποίηση των "ημετέρων". Αυτά βέβαια και στα δύο κόμματα εξουσίας, για να είμαστε και δίκαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή