Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Ο πιτσιρίκος και η σύλληψη του υιού στελέχους του Σύριζα

Ο πιτσιρίκος σε πρωινό ποστ του έκανε έκκληση να μην αποκαλύψει κανείς blogger το όνομα του συλληφθέντος επιδόξου ληστού της Κυψέλης γόνου υφηλοβάθμου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια περίπου ώρα ή αρκετά πιο μπροστά η Καθημερινή έδινε με κάθε λεπτομέρεια την είδηση. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ευαισθησία των /του κυρίων/ου συντακτών του ποστ. Αν η είδηση αφορούσε κάποιο γυφτόπουλο της Αγίας Βαρβάρας θα υπήρχε η ίδια ευαισθησία ή θα είχαν πέσει να το κατασπαράξουν Μedia και bloggers. Όντως σε Ευρωπαϊκές χώρες δεν αναφέρονται ονόματα ή φωτογραφίες συλληφθέντων αλλά αυτό ισχύει για όλους. Τα δε ονόματα αναφέρονται μετά την καταδίκη. Αυτά

8 σχόλια:

  1. Eξοχα λιτη και λακωνική η τοποθέτηση Με την άδειά σας γιά σύνδεσμο, ελπίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ποστ του πιτσιρικου δεν ειναι πρωινο αλλα χτεσινο. τεταρτη γραφει απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδηση και σχολιασμός πρέπει να είναι ίδιοι σε επώνυμους και"επωνυμους" Ο μόνος ενδιασμός στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο δυστυχής πατέρας είχε βγεί 1 μέρα πριν από τη ΜΕ Ευαγγελισμού, με βελτίωση καταλαβαίνετε το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι συντάκτες. Ο νόμος για προφύλαξη προσωπικών δεδομένων σε κακουργήματα κοινού ενδιαφέροντος (π.χ. σύσταση συμμορίας)είναι έκνομος καιο μόνο συνθήκες προστασιας του εγκλήματος προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι σίγουρη αν θα έπρεπε να δίνονται τα ονόματα γενικώς, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι καλό να γνωρίζουμε. Δεν τον πιάσανε για ένα μικρό παράπτωμα και δεν ήταν ανήλικος.
    Και αν πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά (23 δεν είναι πιά παιδί), καλό θα ήταν να ίσχυε για ολωνών τα παιδιά. Υποκρισία λοιπόν βρίσκω τις εκκλήσεις για μη δημοσίευση του ονόματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Πέππα
    Ευχαριστώ
    @ γυπτόπουλο
    Η ημερομηνία ήταν το θέμα ή πρακτική του Πιτσιρίκου
    @πρέζα TV
    συμφωνώ
    @Διονυσο
    Η συμπεριφορά της κοινωνία ς πρέπει να είναι σε όλους η ιδία. Αμφιβάλλω όμως αν εγώ βρισκόμουν στη θέση του συγκεκριμένου κυρίου( πατρός) θα είχα παρόμοια αντιμετώπιση
    @ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, άλλωστε η αγανάκτηση για την υποκρισία με οδήγησε στην δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Γαλανάκη, συμφωνώ απολύτως με την τοποθέτησή σας. Και φυσικά ελπίζω πως δεν έχετε αντίρρηση για αναδημοσίευση στο blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή