Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ανθίμου πολιτικές απόψεις



Αυτό που δεν καταλαβαίνω ως Έλλην φορολογούμενος γιατί πρέπει κάθε Κυριακή να υφίσταμαι τον ρατσιστικό πολιτικό λόγο του κ Ανθίμου. ΑΝ ο σεβασμιότατος, και τον αποκαλώ έτσ, διότι κατά την εκκλησιαστική τάξη ούτως πρέπει να αποκαλείται εκτός της επαρχίας του θέλει να πολιτικολογεί από τηλεοράσεως ας το κάνει με δικά του έξοδα και όχι δικά μου. Δέστε και σχετικό σχόλιο στην Athens Voice

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ
    ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ "ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ
    ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ (ΜΕΣΩ ΔΕΗ)

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΡΕΠΟΥΣΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ ΚΛΠ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    Π.Α.
    πρωην συνασπιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ γιατί να είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω με τον ίδιο τρόπο(φορολογία) τον κ Ζουράρη στο εθνικοχριστιανικό του παραλήρημα. Δηλώνω δε για να μην παραξηγούμαστε ότι η σχέση μου με την κομμουνιστική αριστερά είναι παρομοία εκείνης της σχέσεως του Φάντη με το ρετσινόλαδο. Παρακαλώ δε πιθανά επόμενα σχόλια να είναι επώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από όσο γνωρίζω ο κ. Ζουράρις (με τον οποίο διαφωνώ σχεδόν στα πάντα) δεν ανήκει ούτε στην κατηγορία των καθεστωτικών μεγαλοδημοσιογράφων (με τους γνωστούς πλέον μισθούς) ούτε στα κρατικοδίαιτα στελέχη του α ή του β υπουργείου που διαμορφωνουν κατ' αποκλειστικότητα την επίσημη κρατική πολιτική σε ζητήματα παιδείας και εξωτερικής πολιτικής.
    Καλύτερα δε να μην μπούμε στην συζήτηση πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν διοχετευτεί από το 98 και μετά σε κάποια εξ αυτών των στελεχών ή πώς αυτά αξιοποίηθηκαν γιατί η συζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ.
    -----------------------
    Και ένα άρθρο σχετικό με τη συζήτηση:

    "Αμορφωσιάς εγκώμιον"
    http://d-politiki.blogspot.com/2010/02/blog-post_3757.html

    ---------------------------------------
    Αφήνω στην κρίση σας αν επιθυμείτε να δημοσιευτεί αυτό το σχόλιο έστω και ανώνυμα ή να κοπεί. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμο
    Αν και γενικά αντιπαθώ την ανωνυμία,η δημοσίευση του σχολίου σας είναι επιβεβλημένη διότι τα αναφερόμενα είναι αληθή

    ΑπάντησηΔιαγραφή